Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Jalkahoidossa


Jaahas, arvelin, että joku teistä lukijoista kohta kysyy, miten Mummo voi. Blogini nimikin viittaa maisemien lisäksi vanhoihin rouviin.

No, Mummo voi hyvin. Hänelle tuli ystävänpäiväkortteja, joita hän tutkii monta päivää. Ikääntyvä tuttavapiiri vaan harvenee. Korttejakin tulee vähemmän.

Täydenkuun aikaan Mummo ei oikein saanut nukutuksi. Meinasin jo lisälääkettä mennä tohtorilta pyytämään. Parin valvotun yön jälkeen tilanne korjaantuikin itsestään.

Maanantaina kävimme uudella jalkahoitajalla. On tälläkin paikkakunnalla hoitaja, joka tekee vieläpä kotikäyntejä. Mutta arvelin uuden tuttavuuden virkistävän Mummoa.

Hoito oli oikein miellyttävää ja asiallista. Tehohoito maksoi 45 €, aivan kohtuullista. Kävin ostoksilla operaation aikana. Hoitaja kyseli kotioloistamme. Kerroin kaikkea Mummon aivohalvauksesta, vanhasta sukutilastamme jne.

Jätin ensimmäisellä kerralla sentään mainitsematta kotisivujemme osoitteen ym. yksityiskohtaisempia tietojamme. Olisi hoitaja ollut hieman ihmeissään, ettemme olekaan tuikitavallinen omaishoitoperhe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...