Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. maaliskuuta 2018

Hyvin menee


Liityin vajaa viikko sitten www.blogit.fi -
palveluun. Siinä on 6000 eri blogia. Omallekin sivulleni on tullut lisää liikennettä ilman sen kummempaa mainostamista. Kiinnostavaa seurata, paljonko saan lukijoita. Itse ainakin koukutuin lukemaan toisten päivityksiä.

Sikäli harmillista, kun tarjosin uudelleen Google Adsenselle blogiani, niin eivät hyväksyneet. Mikäli saisin lisää seuraajia, saisin tuloja mainosten klikkauksista. Kyllä bloggaaminenkin työstä käy! Täytyisi ostaa kallis domain. Sitten saattaisi ilmaantua lisää reunaehtoja. Joten, toistaiseksi kirjoittelen omaksi huvikseni.

Meillä oli tänään pyykkipäivä. Lunta sataa taivaan täydeltä, vaikka maaliskuun viimeisiä päiviä viedään. Ajattelin freesata blogini Facebook-sivua. Profiilikuvaksi vaihdoin ystäviemme tuoman kiinanruusun kuvan. Voit tutustua sivuun täältä https://www.facebook.com/Mummoja-Ja-Maisemanhoitoa-364409163990576/


Kansikuvaksi laitoin erään mielimaisemistani naapurin peltoaukeasta. Harmillista, kun kaikki eivät voi hyödyntää EU:n ympäristökorvauksia tms. vaan antavat metsittää komeat vaaramaisemansa.

Tämänkertaisen blogitekstini otsikkokuvaksi valitsin mikkeliläisen Tertin kartanonväen moton. Meidän tilalta löytyy paljon samanlaisia toimintoja kuin em. matkailukohteesta. Mutta siitä joskus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...