Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 15. joulukuuta 2020

Kampanja

Minulta meni koko päivä joukkorahoituskampanjan päivitysten kimpussa. Kollega keräsi keittiöremontilleen 15 000 €. Ajattelin josko minäkin saisin tonnin kylämme viimeisen perinnemaiaseman kunnostukseen. Kivet pitäisi hyysiä huitsin Nevadaan.

Laadin kampanjan hissun kissun. Ei puolivalmiista kannata ääntä pitää. Varsinkin kun täällä on suuri suku kyseenalaistamassa kaikki maaseudun elävöittämistoimet. Minuthan olisi torpattu jo suunnitteluvaiheessa!

Kun olin kampanjavideota vaille valmis, lähetin sähköpostia Mesenaatille. Sieltä tuli hyksyntä hankkeelleni ja se julkaistiin. Laadin kampanjalle hienot Facebook-sivut ja ajastin sinne julkaisuja, kunnes huomasin, että maatilamme Fb-sivuilla on jo valmiit seuraajat ja meillä ei koronan vuoksi ole toimintaa. Olenkin nyt siirtämässä julkaisuja ennestään seuratuille Facebook-sivuillemme.

Pari mesenaattia on jo ilmestynyt. Ellei rahoitus onnistu, ainakin olemme saaneet tärkeälle asialle roppakaupalla lisää julkisuutta. Ja miksei kampanjaa voisi laittaa joskus kokeneempana uusiksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...