Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 30. syyskuuta 2017

Ensimmäinen blogiteksti


Kirjoitin tätä blogia jo talvella toisella palveluntarjoajalla. En mainostanut sitä missään ja blogillani alkoi olla lukijoitakin. Päivittäminen jäi, kun olisi täytynyt joka kerta kaivaa läppäri naftaliinista ja odottaa about 10 min ohjelmien latautumista.

Nykyinen palvelin Blogger, tarjoaa postausmahdollisuuden älypuhelimella. Se on kätevää kun joukkoon saa samalla napsittua kuviakin eikä niitä tarvitse pienentää, kuten edelliselle sivustolle.

Ja sitten itse asiaan! Olen maaseutuyrittäjänä pikkukylässä. Viiden viran ja kuuden nälän lisäksi harrastan valokuvaamista ja bloggaamista. Taistelen kotikyläni viimeisten perinnemaisemien puolesta. Ne kun istutettiin kuuselle puolenkymmentä vuotta sitten. Kannanottoni joihinkin asioihin ovat joskus kärjekkäitäkin. En valita turhasta, mutta tartun helposti huomaamiini epäkohtiin. Toivottavasti tästä kovin moni ei vedä hernettä nenäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...