Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Paluu arkeen


Joulunpyhät on vietetty, juhlakausi jatkuu vielä loppiaiseen, tai jopa Nuutinpäivään 13.1. asti. Aatonaattona minulla oli pyykkirumba. Pesin monta koneellista pyykkiä muiden hiljentyessä joulunviettoon. Kuivan kesän vuoksi ei niin kiireellistä -pyykkiä oli kertynyt nurkkiin.

Tutut kysyivät, kävikö joulupukki, johon vastasin yllättävästi: -kävihän tuo! Tuttava pyysi tulla laulamaan meille joululauluja. Minä pyysin häntä ostamaan tarjouksesta kahvia. Hän toi kahvit ja konvehtirasian. Maksoin kahvit, söimme suklaat ja lauloimme Kauneimmat joululaulut kannesta kanteen. Tuttu luki vielä jouluevankeliumin. Siitä alkoi meidän joulu.

Mummon fysioterapia olisi ensi perjantaina. Rinteen on juoksuttanut melkein tukkoon. Tietä ei ole aurattu. Saa nähdä, uskallanko lähteä ajamaan kun on vielä luvattu suojasäätä. Tie muuttuu sohjoiseksi.

Pesin tukkani ja tutkin silmälasejani. Toinen sanka on melkein poikki ja ruuvit löystyneet. Niillä näkee melkein yhtä hyvin kuin ilman laseja. Uudet hajataittosilmälasit kehyksineen maksavat toistatuhatta euroa. SiunSote irtisanoi avustajan työsopimukseni ja minun pitäisi tulla toimeen 500 euron omaishoidontuella. Maksaisikohan SiunSote minulle uudet silmälasit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...