Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Neuloosi


Onpa touhua riittänyt! Siivousta, lumenluontia ym. kaikkien muiden töiden lisäksi. Ylimääräistä puuhaa aiheuttaa omaisten tilaama muistotilaisuus. Keskiviikkona käytin auton katsastuksessa. Läpi meni. Sunnuntaina siivosin juhlahuoneiston.

Myyrät olivat jättäneet papanoitaan pitkin lattioita. Rakennuksen olisi sen kokoajien mukaan täytynyt olla myyrätiivis, vaan käytännössä näin ei ole. Meidän biologinen myyräntappokoneemmekin on ollut vuodenvaihteesta asti autuaammilla metsästysmailla. Aivan meinaa stressiä pukata!

Sain valmiiksi miesten ja naisten villasukat. Kehuin tuttaville, että tämän talven neulomiset riittävät nyt! Tässä moninaisten tehtävien ristiaallokossa päähäni pätkähti rentouttaa itseäni valmistamalla taas uudet sukat. Eihän niiden tekeminen ole muusta poissa, kun teen niitä esim. televisiota katsoessa.

On rauhoittavaa tehdä käsitöitä. Kädet askaroivat. Samalla mieli rauhoittuu ja ajatukset selkiintyvät. Halpaa terapiaa! Menin yläkertaan ja löysin lankavarastostani vadelmanpunaista seiskaveikkaa. Valkoiseen yhdistettynä neuleesta tulee raikkaan näköinen.

Parissa tunnissa valmistin puoli sukanvartta. Jos Mummo olisi siinä kunnossa, että voisin kesällä kaupata neuleita torilla. Saisin hieman taskurahaa. Jotkut pitävät käsityöblogia, jossa on linkki nettikauppaan. Nyt täytyy mennä nukkumaan. Huomenna on töitä taas vaikka millä mitalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiistai on hyvä päivä

Tieltä kuului pörinä. Postiauto karautti laatikolle. Se tuli jo klo 11.00. Toi lehden. Tiistai on hyvä päivä. Tiedätkö miksi? Silloin ei ...