Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. tammikuuta 2019

Blääh!


Blääh! Luvattua lumimyräkkää ei tullutkaan. Hyvä juttu! Onhan tuota jo 50 cm. Havahduin, etten ole suojannut pihapuita rusakoilta. Tarvoin polvenkorkuisessa kinoksessa nostamaan jänisverkot paikoilleen. Melkoista ekstremeä näprätä teräväreunaisia verkkoja 15 asteen pakkasessa paljain käsin.

Omaishoitajien Facebookryhmässä oli lehtiartikkeli täysipäiväisen omaishoitajan palkanmaksusta. Kannatettava idea! Tulisihan se yhteiskunnalle laitoshoitoa paljon edullisemmaksi maksaa pari tonnia siitä, että joku hoitaa omaistaan kotona. Tämä tuskin toteutuu: vaalien alla luvataan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista.

Julkaisin ylläolevan kuvan sosiaalisessa mediassa. Kylän ainoita jäljellä olevia peltoja. Kovasti tuli tykkäyksiä. Olisi hyvä kun saisimme hankittua tukioikeudet noille parille hehtaarille, jotka raivattiin vesakoista. Maaseututoimistosta tuli hylkäävä päätös LFA-hakemukselle. Pinta-ala ei riitä. Jää nähtäväksi, hyväksyttäneenköhän uusia peltolohkojakaan tukikelpoisiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...