Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. kesäkuuta 2019

Ei aivan putkeen, mutta kuitenkin!


Päätin järjestää pihakirppiksen maaseutuyrityksemme alueella. Kierrätys ja kaikenlaiset kirpputorit ovat nyt muotia. Keväällä ihmiset siivoavat varastojaan. Usein myyntipaikka maksaa.

Suunnittelin, että nyt on otollinen hetki kirppiksen järjestämiseen. Ja varmasti myyjiä tulee, kun on ilmaiset paikatkin. Saamme kenties uusia asiakkaitakin, kun uteliaat tulevat myymään tavaroitaan. Meillä jo itsessään on kotikirppis. Mainostin tapahtumaa laajalti.

Kävi niin, että säätiedotus lupasi tapahtumapäiväksi 20 lämpöastetta. Kuka sellaisella kelillä kehtaa jotain vanhoja romuja ja vaatteita katsella? Aioin jo ilmoittaa: "Tapahtuma peruutettu liian hyvän sään vuoksi".

Kirppiksen lisätapahtumana oli kahvio. Kahville tulikin peräti 14 henkeä! Vain yksi henkilö kyseli kirpputorista. Ikäväähän se oli tuottaa hänelle pettymys, ettei myyjiä tullutkaan. Löytyisiköhän kotikirppikseltämme mitään kiinnostavaa?

Elikkä ei se tämäkään tempaus aivan putkeen mennyt, mutta kuitenkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...