Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen


HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE LUKIJOILLE!

Hiljainen viikko on ollut työntäyteinen. Eräänä aamuna Mummo päätti nousta päivälle jo kello neljän aikaan aamuyöstä. No, silloin kun Mummo valvoo, valvovat kaikki muutkin. Hän on muuttunut iän myötä sen verran äänekkääksi.

Se päivä meni sitten sumussa. Meikäläiselle ei oikein viiden tunnin yöunet riitä. Viikoksi suunnitellut työtehtävät kasaantuivat, kun aina ilmaantuu lisätöitä suoritettavaksi.

Yhtenä iltana ompelin kaitaliinoja. Tilasin kankaat www.verhokauppa.fi :sta. Upeita ja laadukkaita tuotteita. Nopea toimitus ja edullinen toimituskulu. Tässä kuva liinoista.


Tänä vuonna emme kasvattaneetkaan pääsiäisruohoa, vaan pääsiäishernettä. Se on kuulemma syötävää. Karjalanpiirakoita leivoin 40 kpl. Lapioin polut aittagallerialle ja kotimuseolle. Siivota en sen enempää jaksanut enkä ehtinyt.


Pääsiäisohjelmia ei tänä vuonna sitten katsottukaan. Televisio on taas sillä tuulella, että näyttää tekstiä "Tarkista antennin kytkentä". Tähän pulmaan on kaksi ratkaisuvaihtoehtoa: suuntaa antenni Vuokattiin ja ala seuraamaan Itä-Suomen lähetysten sijasta Pohjois-Suomen lähetyksiä.

Toinen vaihtoehto, valokuitu, mahdollistaa alueohjelmien seuraamisen katvealueellakin. Tulee vaan televisiouutisten katselulle melko kova hinta, kun kuidun kuukausimaksu huitelee yli viidessäkympissä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...