Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Mummon maatilalle osoiteviitta



Hip hurraa! Viime viikko kului maakuntarahastolle apurahahakemusten laatimisessa. Matkaan lähti kolme eri hakemusta: valokuvakirjalle, kyläkirjalle ja kylämaiseman hoitohankkeeseen.

Kahvila-asiakkaat ovat huomautelleet vaatimattomasta osoiteviitastamme kylätien varrella. Nyt sellainen kunnollinen hankittiin ylihärmäläisyritykseltä. Piti ihan asiakseen käydä postista hakemassa!

Kysymys tuli, miten saan viittaan kiinnitysreiät. Kylätien risteyksessä on valmiina kiinnitystolppa, mutta viittaan piti saada reiät poratuksi kiinnittimiä varten. Ihme, kun eivät olleet jo tehtaalla niitä tehneet.

Vein osoiteviitan paikalliselle korjaamolle, josko he poraisivat puuttuvat reiät. Näin luvattiin tehdä ja minä menin asioille. Sitten palasin hakemaan kylttiä.

Siellä naurettiin, että viitassa olivatkin reiät jo valmiiksi porattuina! Suojakalvo oli liimattu niiden päälle, niin eiväthän ne näkyneet. Tietopa tästä.

Joskus pitäisi teetättää kyltit myös toisen tien varteen. Sitten ei tarvitsekaan mennä reikiä poruuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...