Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Potilasasiamiehen pakeilla


SiunSotelta tuli kielteinen päätös henkilökohtaisen avun saamiseksi Mummolle. Soitin potilasasiamiehelle ja kerroin tilanteemme. Hän arveli, että turha haaskata rahojaan lakimieheen, kun kielteinen päätös on niin selkeä. Toisaalta SiunSoten vammaisasiatuntija itsekin totesi tämän olevan rajatapaus.

Potilasasiamies kirjoitti asiani muistiin ja kehotti olemaan puhelimen ääressä ensi maanantaina. Silloin soittaa juuri tällaisiin tapauksiin perehtynyt sosiaaliasiamies. Koin yhteydenottoni positiivisesti, vaikka ei liikoja luvattu. Arvelin, että minun on selostettava papereista enemmänkin. Heille kun ei tietoturvasyistä voi lähettää sähköpostia.

Odottelemme maanantaita ja kuunnellaan tarkasti neuvot. Toimitaan niiden mukaan. Luultavasti kannattaa työttömyyskortistoon hakeutua leveämmän korvauksen toivossa. Otsikkokuvassa Mummon tämän päivän lounas - tai mitä siitä oli kuvaushetkellä jäljellä. Helteellä ruoka ei oikein maistunut. Nyt syödään senkin edestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...