Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. tammikuuta 2019

... siitä suomalaiset tykkää!


Pirteitä pakkaskelejä alkoi pitämään. Yöllä ripsautti viisi senttiä lunta. Kolan ulkoilutukseen meni tunti aikaa. Kanttasin vielä penkanreunat.

Pakkasessa on omat haasteensa. Asuntoa joutuu lämmittämään kahdesti päivässä. Puita kuluu sen mukaisesti. Polttopuut kannattaa hakea sisälle lämpiämään hyvissä ajoin.

Kireimpien kelien aikaan keittiön vesijohto jäätyi taas. Onneksi sain sen muutamassa tunnissa sulaksi. Keittiön lattia on erittäin kylmä ja vesiputki kulkee lattian alla. Ei ihmekään, että jäätyy.

Ympäri Suomea on taitavia valokuvaajia, jotka julkaisevat mm. omia postikortteja. Miksen minäkin? Tuttavat kehuvat otoksiani.

Aloin netistä etsimään kuvapalveluita. Edullisimmat palveluntarjoajat veloittavat 10 kortin sarjasta 7,10 €+toimituskulut. Sadan kappaleen eriä ei kannata yhdestä kortista painattaa.

Eipä ole kuvaajalle kovin kannattavaa bisnestä sekään. Painotalot ottavat suurimman hyödyn itselleen. Alla yksi kuva-aihe.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiistai on hyvä päivä

Tieltä kuului pörinä. Postiauto karautti laatikolle. Se tuli jo klo 11.00. Toi lehden. Tiistai on hyvä päivä. Tiedätkö miksi? Silloin ei ...