Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 7. huhtikuuta 2020

Virpojaiset


Tänä palmusunnuntaina eivät pikkuvirpojat vierailleetkaan totuttuun tapaan. Korona sotkee kaikki perinteenvietot! Televisiossa näytettiin etävirpomista, kun lapset virpovat kännykän välityksellä isovanhemmilleen ja kummeilleen.

Annoin virpojille varaamani suklaamunat kotipalvelun tytöille. Monestikaan he eivät saa kiitosta työstään. He joutuvat työskentelemään kovan paineen alaisina. Tarvittavista suojavarusteista on pulaa.

Täällä Itä-Suomessa on normaalia vähemmän lunta. Pohjois-Suomessa sitä vastoin enemmän. Kun keskitalvella oli ennätyslauhaa, niin nyt kun säiden pitäisi alkaa lämpenemään, alkoivatkin ankarat yöpakkaset. Jos on vähäluminen talvi, lumet ovat tiukassa - sanoi vanha kansa.

Oletko laittanut pääsiäiskoristeita? Millaisia? Meillä on ovessa kestokranssi. Tipuja olisi tarkoitus laittaa näkyviin Pääsiäisruoho (heinänsiemenestä) kylvettynä ja tetenarsissit kukkivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...