Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 17. maaliskuuta 2020

Terveisiä Siun Sotelta


Siun Sotelta tuli kirje. Luulin sitä ensin laskuksi, mutta ei. Kirje osoittautui ilmoitukseksi uusista palvelumaksuista. Mummon kylvetys 1 krt viikossa puoli tuntia maksaa 1.1.2020 lähtien yli 120 euroa kuukaudessa. Mukana oli valitusosoite, jos ei pysty maksua maksamaan.

Aion laittaa Sotelle seuraavan kirjelmän. "Arvoisa SiunSoten toimikunta, irtisanottuanne nn:n henkilökohtaisen avustajan työsopimuksen, on ko. henkilö asunut nn:n ruokolla elätettävänä. Nn:n pieni eläke menee kokonaan irtisanotun avustajan elätykseen. Rahaa ei jää yhtään yli, joten nn ei pysty suoriutumaan kalliista palvelumaksuista. Ja kuitit tietysti mukaan.

Saapi nähdä, mitä soskut vastaavat. Parhaassa tapauksessa ehdottavat jotain kompromissiratkaisua. Luultavimmin tulee päätös, että valitus ei johda toimenpiteisiin. Täällä päin on yleisesti tiedossa nämä sotesotkut. Monella on negatiivisia kokemuksia. Tietysti ne, jotka ovat olleet SiunSotea laatimassa, eivät näe järjestelmässä mitään epäkohtia.

Kävin ulkoilemassa kun oli kaunis ilma. Otin tuon kuvan naapurin metsittyneeltä pihalta. Hyvää viikonjatkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...