Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. tammikuuta 2020

Kevätpiristys


Tällaisena harmaana kevättalven aikana kaipaa jotain aurinkoisen pirteää. Kehittelin "laiskan tytön salaatin". Siihen tarvitaan yksi purkki säilykemandariineja ja yksi pieni purkillinen raejuustoa. Ainekset sekoitetaan keskenään, jaetaan kahteen annosmaljaan ja nautitaan. Helppoa ja terveellistä!

Kerronpa, miten kävi Mummolle C-todistusta hakiessa. En soittanut puhelimella, koska jos terkkariin soittaa, niin pitää yrittää ainakin 10 kertaa ennenkuin pääsee edes jonkun henkilön juttusille. Soittopyynnön jos jättää, voivat soittaa vaikka seuraavana päivänä kun asia on jo unohtunut.

No, menin terkkariin ja esitin asiani. Mummon pitäisi saada C-todistus henkilökohtaisen avustajan palkkausta varten. Minut ohjattiin sivuhuoneeseen ja hoitaja kyseli puoli tuntia, näpytti tietokonetta ja täytteli lomakkeita.

Todistuksen saadakseen Mummo täytyy raahata ensin verikokeisiin ja sydänfilmiin. Sitten lääkärin vastaanotolle. Mitenkähän mahtaa näillä keleillä onnistua? Labraankaan ei voi enää mennä suitsait, vaan täytyy tilata aika. Kotiläksyksi hoitaja antoi vielä nipun lomakkeita täytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...