Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. lokakuuta 2019

Voi Nukku-Matti....


Mummon unilääkityksen kanssa täytyy olla tarkkana, varsinkin täydenkuun lähestyessä. Jos annat koko pillerin, vetelee hän hirsiä puolille päiville. Mikäli puolikkaan, herää hän pirteänä kello neljän aikaan aamuyöstä. Tiedätkö tunteen, kun on tuijottanut YouTubea aamuyöhön ja nukkunut kaksi tuntia. Sitten toinen herää virkeää ja levänneenä, että nyt lähdetään päivälle. Joo-o!


Pesin koko kesän lakanapyykit. Kaivot ovat vasta puolillaan vettä, mutta pakko oli pestä, kaapista löytyi vain yksi puhdas lakana. Asumme perinnetalossa, ja ennen vanhaan ihmisillä oli vähemmän tavaraa. Siksi liinavaatekaappikin on yksi hylly. Olen aiemmin taitellut lakanat. Nyt rullasin. Kaupoissakin myytävät lakanat ovat usein rullilla.


Toissa vuonna ystävien lahjoittama kiinanruusu alkoi kukkimaan. Olen muistanut kastella sitä. Keittiössä lehtikaktus tinkaa nuppuja. Se on serkun lahjoittama. Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...