Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 23. maaliskuuta 2019

Tumppu!



Ulkona tuulee ja myrskyää. Mikäs sen mukavampaa kuin käpertyä pirtin nurkkaan neulomaan! Kaverini esitteli Facebookissa neulomiaan lumihiutalelapasia. Hän kehui niitä helppotekoisiksi. Tulostin netistä kauniin mallin. Näitähän voisi tehdä vaikka torille myyntiin!

Eilen aamupäivällä neuloin resorin. Sitten kävin asioilla ja jatkoin käsityötä illansuussa. Ohjeessa sanottiin työn olevan keskivaikea, eli helppoa kauraa tällaiselle sukkamaakarille. (Olen neulonut kuudet kirjoneulesukat sukat tänä talvena)

Eipä asia näillä  ollutkaan. Tein puolenkymmentä kerrosta ja huomasin neuloneeni väärin. Purin ja tein uudestaan, kunnes huomasin ettei mitään virhettä ollut tapahtunutkaan. Kerrosten kohta vain vaihtui.

Monta kertaa jouduin purkamaan ja tekemään uudelleen. Lisäksi neuleesta tuli minun lapiokämmeniini kapeahkot. Jos olisin arvannut valita helpomman mallin, olisi lapaspari jo valmis. Seuraavassa linkissä ohjeita kirjoneulelapasia suunnitteleville. http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kassaatko.fi%2F2014%2F01%2Fkuuseen-kurkottaja.html%3Fm%3D1&h=AT0RDpclnOHq-bnJLrNZ1by5DW5cMG6sTex35hcr5sMhlWrwK0clls6MXH4HOuA1AKz8-SBNLr-Jrvf-q0PfUBM-zwarI5nyv59cSlHa0cix5XnTU4mW5PasNQeDUE7In_THxAWEfg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...