Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. maaliskuuta 2019

Siun Sote


Alkuviikko meni kotitöitä tehden. Veroilmoitus piti täyttää. Alvilomaketta ei ole pariin vuoteen lähetetty. Enää ei ilmoitukselle tullut palautuskuortakaan. Ei myöskään täyttöohjeita. Ne täytyi keksiä omasta päästä.

Pitää alkaa näitä sotekiemuroita selvittämään. Saisiko Mummo asumispalvelua kotiin ja voisinko minä toimia hänen avustajanaan. Tein RaVa-testin. Hoidokin pitäisi olla petipotilas ja letkuissa, että saisi 800 €/kk. Älytöntä!

SiunSote ei palkannut enää virikeohjaajia kunnan hoitokotiin - säästösyistä. Hoitajat tekevät perushoidon, mutta virkistystä he eivät ehdi tarjoamaan. Kirkkokuoro vierailee ehkä kerran pari vuodessa. Ei muuta.

Viime vuonna Mummo sai invataksin käyttöoikeuden. Emme ole käyttäneet sitä. Luvan mukana tuli A4 paperiarkki tarkkoja ohjeita, miten kyyti tilataan. On helpompi ottaa Mummo kyytiin ja lähteä rundille, kuin ryhtyä tankkaamaan lähtö- ja paluuaikoja, osoitteita ym. ja jännäämään, tuleeko kyyti ja milloin tulee.

Radiossa oli hauska lausahdus. Täytyy muistaa että kelataksilla ei voi mennä kelaan eikä sotekyydillä sotekeskukseen. Että sen pituinen se!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiistai on hyvä päivä

Tieltä kuului pörinä. Postiauto karautti laatikolle. Se tuli jo klo 11.00. Toi lehden. Tiistai on hyvä päivä. Tiedätkö miksi? Silloin ei ...