Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Tapaninpäivä


Joulunpyhinä blogini on saanut niin paljon lisää lukijoita, että täytyy julkaista välipäivitys. Yleensä kirjoitan kerran viikossa. Jos lukijamäärä tästä vielä nousee, kannattaisiko harkita mainosten liittämistä blogiin? Saisin niistä ehkä lisätuloja.

Yläkuvassa on peltoraivio, jonka kävin tänään tarkastamassa. Eilen satoi 10 cm uutta lunta. Kevyt pakkaslumi oli joutuisa kolata. Iltapäivällä säntäsin kameroineni kuvaamaan peltomaisemia. 30 senttisessä kinoksessa pystyy vielä kahlaamaan enempiä hengästymättä.

Joulu meni syödessä ja levätessä. Mummo parani oksennustaudista ja on availlut joululahjoja sekä tutkinut joulukortteja. Tunsin suurta kiitollisuutta tarkastaessani peltoraivion. Urakoitsijat ovat tehneet suuren työn. Ja toinen urakoitsija hoitaa kylätien. Ei voi muuta kuin laittaa kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja kiittää kaikesta hyvästä, mitä olemme saaneet.


Liityin omaishoitajien Facebook-ryhmään ja kerroin elämäntilanteestamme. Sielläpä on neuvokasta porukkaa! Joku kehotti laittamaan soskut lujille. Minä hankin muualta työpaikan ja hoidokille on järjestetyttävä ympärivuorokautinen hoitopaikka! Periksi ei pidä antaa!

Tämä on hyvä neuvo. Yhteiskunta säästää vuodessa miljoonia euroja omaishoitajien ansiosta. Hoitajat eivät saa oikeudenmukaista palkkaa eivätkä lomaetuisuuksia tai muita vastaavia. Omaishoitajien täytyy itsensä alkaa ajamaan asiaansa.

Nyt täytyy lopettaa ja mennä nukkumaan. Kello on jo yli yhdentoista. Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...