Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. heinäkuuta 2018

Myötä- ja vastamäkeä


Tilasin tutun heinänniittäjän puolitoista viikkoa sitten. Häntä ei ole vielä näkynyt. Keväällä kyselin pellonraivaajaa, että viimeinkin saisimme EU:n vaatiman minimipinta-alan täyteen. Raivaaja ei saapunut koskaan.

Lämpimän alkukesän innoittamana päätin perustaa meille maisemapellon. Vanha heinäpelto tarvitsi tietenkin kunnon muokkauksen. Maanmuokkaaja ei tullutkaan. Onneksi sain jonkun toisen, joka oli puolta kalliimpi.

Monen mutkan kautta Mummo sai invataksin käyttöoikeuden. Luvan mukana tuli tarkat ohjeet, miten taksi tilataan ja miten sitä saa käyttää. Mummo kävi kuntoutuksessa omalla autollamme. Invataksin käyttö tuntui sen verran monimutkaiselta jutulta.

Lopuksi kotipuutarhan kuulumisia. Peruna on jo mukavalla taimella. Mukulat olisi mullattava hetimmiten. Näin orastavat rikkaruohot saadaan samalla rivittyä pois. Sipuli on terhakassa kasvussa. Mansikka kukkii ja raakileita on paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...