Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Heleätä Helluntaita


...itse kullekin säädylle! Sekä Kaatuneitten muistopäivää tietenkin myös. Innostuin julkaisemaan tämmöttisen välipostauksen. Sunnuntain ratoksi päätin kirjautua Flickr:iin. Se on kuvien jakopalvelu, vähän niinkuin Instagram. Laitan välillä Instagrammiin niin ahkerasti kuvia, että pelkään seuraajieni kyllästyvän. Välillä taas menee toista viikkoa, etten julkaise mitään.

Flickr:stä meidät löytää nimellä ylapihantila Finland. Laitetaan sitten myöhemmin säädöt kohdilleen. Olin jo aiemmin kirjautunut palveluun. Puhelimesta lie loppunut kapasiteetti, etten ollut julkaissut siellä mitään. Nytpä on ensimmäinen kuva näkyvillä.

Perjantaina meille muokattiin maisemapelto. Eräs maanviljelijä kävi kyntämässä ja äestämässä Aittapellon. Kylvin siihen samana iltana siemenet. Nyt on aika kuivaa ja vanha heinäpelto kyseessä. Aikanaan näkee, kasvaako sieltä muuta kuin koiranputkea ja juolavehnää.


Aion osallistua Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran maisema-aiheiseen muistitiedon keruuseen. Olen juttua jo kirjoittanut. Vielä pienet sipistykset ja sitten matkaan. Käsittelen kirjoituksessani kylämme maisemien metsittymistä: kun kylällämme ei ole enää palveluita, työpaikkoja, kohta ei asukkaitakaan, älkää viekö meiltä enää maisemiakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...