Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 17. toukokuuta 2018

Erilainen äitienpäivälahja


Meillä on pitkään puhuttu keittiöremontista. Tänä keväänä päätimme sen toteuttaa. Kuinkas kävikään: tykkylumi aiheutti pihaamme niin suuret vauriot katkoen puita ja kaataen piha-aidan, että remontti siirtyi vähintään syksylle.

Aamulla oli jo niin kuuman tuntuista, että arvelin järjestäväni sisätyöpäivän. Äitienpäivä oli tulossa. Sitten sain älynväläyksen katsellessani kulahtaneita keittiökaapistoja. Minäpäs maalaan nuo, kun sattuu olemaan sopivanväristä maaliakin!

Puolessatoista tunnissa maalasin kaapinovet sisältä ja ulkoa. Huom! Monesti ammattimaalarit maalaavat vain etupuolelta. Eivät sivuja eivätkä taustoja, ellei siitä heille erikseen mainitse ja maksa. Jätin ovet kuivumaan ja pidin kunnon päiväettonet.

Illalla maalasin ovet vielä toiseen kertaan. Aikaa meni noin kolme tuntia ja tarvikkeet maali & telasetti maksoivat noin 25 euroa. Eipä tullut keittiöremontti kalliiksi!

Maalasin ovet myös sivuilta ja sisäpinnoilta. 

Allaskaappi tarvitsi eniten maalia pintaansa. Se on ostettu käytettynä. 

Kulmakaappi ja laatikosto. 

Hmm, maalaisinkohan tuon mustan kissankin samantien vaaleammaksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtisukua

Kylällä on eräs suuri suku. Ei sen kummempi kun mitkään muutkaan suvut. Jälkeläisiä vaan on siunaantunut enemmän kuin muille. Mu...